Weboldal készítés a kezdő vállalkozók számára is!

Kezdő vállalkozóként az ember hamar szembe találja magát a vállalkozói lét nehézségeivel. Nem elég pusztán a felelősség nyomása, hiszen ha elbukunk, veszélybe kerül egzisztenciánk, jövőnk, kilátásunk, de meg kell küzdeni a vevő szerzés, piaci részesedés növelésének nehézségeivel, a versenytársakkal és az adminisztratív feladatokkal egyaránt. Nem volt ez másként az én esetemben sem.

Tudtam, hogy vállalkozásom megállja helyét a piacon, az is egyértelmű volt számomra, hogy jó szolgáltatást tudok nyújtani, és az emberek akik belépnek a vállalat láthatatlan kapuin nagyrészt megszeretik a személyemet, a légkört és a szolgáltatás minőségét, hogy abban az időben míg a fodrászatban ülnek valóban foglalkozva van velük, kellemes a légkör, ha szeretnek beszélgetni beszélhetnek, ha csendben, relaxálva ülnének egy – másfél órán keresztül, és kipihennék a világ nagy zaját, és a felhalmozódott stresszt, azt is tökéletesen meg tudják tenni, de nem voltam felkészülve arra, hogy nehéz bizony becsalogatni az embereket a szalonba. Számomra ez jelentette a legnagyobb kihívást. Megnyitás után volt egy stabil ügyfélállomány, aki rendszeresen látogatta szalonomat, de újakat nem igazán tudtam bevonzani, illetve nagyon lassan és viszonylag keveset az eltelt időhöz képest.

Ekkor kaptam egy kedves ismerősömtől az ötletet, hogy mi lenne, ha egy igazán egyedi és szép designnal rendelkező weboldalt csináltatnék, ami linképítéssel hamar a keresőkben is jó helyet foglalhatna el.

Bele is vágtam, és próbáltam a weboldal készítés legjobb szakembereit felkeresni, hiszen mottóm, hogy valamit vagy a lehető legjobban csináljunk, vagy sehogyan.

Nemsokára kevés befektetett energiával egy valóban gyönyörű és egyedi weboldal büszke tulajdonosa voltam, ami után már nem volt probléma az ügyfélszerzés. Nem kellett semmit sem tennem, a leendő visszatérő ügyfelek kerestek meg és vették fel velem a kapcsolatot időpontot egyeztetve.

Leave a Comment