Új családi szokás

Az ember élete mindig változik, hogy ha szerencséje van, akkor nem lefelé süllyed, hanem ha lassan is, de folyamatosan felfelé emelkedik, és nem csak egyre jobb minőségben, hanem egyre nagyobb anyagi biztonságban és lehetőségek között tud élni. Persze a gyerekáldás mindig megváltoztatja a család életét, az első gyermek csak a szülőkét, a második gyermek pedig már a kis családét, főleg akkor, hogy ha annak bármilyen érzékenysége van. Az én kisebbik gyermekem ételérzékenységgel küzd, többféle anyag nem tesz jót a szervezetének, ezért elkezdtem tudatosan figyelni arra, hogy miből mennyit adjak neki, hogy milyen ételek kerüljenek az asztalra, és persze egy idő után már az is nagyon fontos volt számomra, hogy az alapanyago milyen minőségűek.

Ennek köszönhetően ma már teljesen tünetmentes a kisfiam, sőt, hogy ha egy-egy alkalommal, mondjuk nyaralás során belecsal egy kicsit az étrendjébe, és mondjuk eszik egy pici gluténos ételt, nem igazán van rá semmilyen hatással. Persze egész évben alapjában véve figyelünk és figyel most már ő is az étrendjére. Most már ott tartok ezzel az egésszel kapcsolatban, hogy kifejezett ételeket rakok össze egy-egy hétre vetítve, és figyelek rá, hogy abban mindig legyen hal, megfelelő mennyiségű zöldség, a szénhidrát megfelelő formája és persze azért egy-egy nap csalunk is valami kis finomsággal. Így ma már nem kifejezetten nehéz feladat az étrendet tartani, sőt!

Most már azt mondhatom, hogy lehetőségként tekintünk erre az egészre, hiszen a legújabb családi szokásunk, hogy ha pizzát eszünk, akkor az mindig tenger gyümölcsei alapanyagot tartalmaz. Ezt pedig csak és kizárólag az oceanfood.hu oldalról szerezzük be, hiszen innen nem csak egyszerűen meg tudjuk rendelni a szükséges tengeri alapanyagok bármelyikét, hanem mindig iszonyatosan friss és minőségi termékek érkeznek meg hozzánk.

Leave a Comment