Mert semmi sem egyforma

A munkahelyek különbözőek, dolgozhatunk más pozícióban, használhatunk más gépeket, dolgozhatunk a levegőben, beruházási területen vagy akár irodában. Ami biztos, hogy minden munkahelyen kötelező és elhagyhatatlan egy nagyon fontos dolog, ami nem más, mint a munkavédelem. Ugyanis, hiába a legújabb és legmodernebb technika, mindennek van és lesz is veszélye. Hisz, ha már csak az ujjunkat elvágjuk, azt is balesetnek nevezzük.

Ahhoz, hogy a munkahelyen ne sérüljünk meg, kell egy olyan oktatás, amely széleskörű tájékoztatást ad a lehetséges veszélyekrőlés azok lehetséges megelőzéséről, azon a területen, ahol dolgozunk. Továbbá kellünk mi magunk, akik mindezt felfogjuk, megjegyezzük és minden óvintézkedést betartva végezzük munkánkat. Ahhoz, hogy minden információt megkapjunk, megismerjünk és minden szükségesóvintézkedést, illetve azt, hogy milyen munkavédelmi eszközök is szükségesek, kell egy olyan kockázatértékelés, ami az összes veszélyforrást felméri. Ez alapján a munkavédelmi szakemberek megteszik a kellő óvintézkedéseket. Ez egy komoly feladat, ami megköveteli a kellő szakértelmet. Ha szeretnénk embereinket, ezáltal pedig vállalkozásunkat is megóvni minden balesettől, akkor kérjük az Active Safety csapatának segítségét. Munkavédelmi technikusi szakképesítéssel, valamint TÜV SCC minősítéssel rendelkező szakembereinek célja az, hogy olyan biztonságos körülményeket teremtsenek, ahonnan épségben térhetünk majd haza a munkaidő végeztével.

Széleskörű szolgáltatásaikról informálódhatunk a www.activesafety.hu oldalon, ahol láthatjuk majd, hogy többek között vállalják a kockázatértékelés elkészítését, az építkezések munkavédelmét, a munkavédelmi oktatást, a kisvállalkozások munkavédelmét, a gépek üzembe helyezését és végül, de nem utolsó sorban a védőeszközök juttatási rendjét.A legjobb választás őket kérni, ha szeretnénk az embereink és saját magunk védelmében minden tőlünk telhetőt megtenni. Hiszen mint mondtam, sok különbség lehet munka és munka között, de ami közös az nem más, mint hogy mindenki szeretne épségben hazatérni, úgy, ahogy reggel munkába indult.

Leave a Comment