Kincsre bukkantunk

Évek óta sportrendezvények szervezésével foglalkozó cégnél dolgozom, és számos esetben problémát jelent számunkra az, hogy a befutó csomagot úgy tudjuk összeállítani, hogy ne kelljen semmiről lemondanunk a rövidebb határidő miatt, vagy épp az anyagi vonzat túlzó terhe következtében. Rengeteg alkalommal át kellett az egész csomagot tervezni, mert éppen mondjuk az egyedi mintás pólók nem készültek volna el, vagy akkora költséggel vállalták volna csak a legyártást, hogy végül más mellett kellett döntenünk.

Azt kell mondjam, hogy egészen eddig ezt természetesnek vettük, mert úgy gondoltuk, hogy nem lehet hónapokra előre lezárni egy nevezést, hogy biztosan tudjuk, hány póló kell a különböző méretekben, arra viszont nincs lehetőségünk – mivel versenyenként külön pólók vannak – hogy raktározzunk befutó pólókból, mert a költségvonzat ahhoz túl nagynak bizonyul. Rövidebb határidővel viszont csak több partnerrel tudtuk volna megoldani az elkészítést, és biztosak voltunk benne, hogy a megalkotott minta és minőség nem lenne sajnos ugyanaz.

Most azonban úgy látom minden ilyen jellegű problémánk megoldódik, mert egy kincsre bukkantunk a https://himezd.hu/ csapatának személyében, ugyanis egyáltalán nem úgy tűnik, hogy gondot okozna nekik a nagy mennyiség legyártása. Ebben az évben vettük fel velük a kapcsolatot, és már végig is futtattunk egy verseny lebonyolítását együtt, és el kell mondjam, hatalmas pozitív csalódás ért, mert abszolút jó áron, tökéletes minőséget kaptunk úgy, hogy maximális szinten tartani tudták a határidőket, tehát nem kellett a verseny előtti hajnalban csomagokat összeállítani, életemben talál először.

Hatalmas élmény volt így dolgozni, mert elkezdtük élvezni az egészet, hiszen a többlet feszültség, az izgulás, hogy elkészül-e minden időben, és egyáltalán képesek leszünk – e a verseny napjáig mindent összeállítani, már nem volt kérdés, így nyugodt és kiegyensúlyozott munkánk mellett lehetőség nyílt kicsit a szervezés élvezetes részeinek kiaknázására is. Nagyon örülök, hogy egymásra találtunk és biztos vagyok benne, hogy hosszú időn keresztül egymás partnerei leszünk majd.

Leave a Comment