Gyors munka, tökéletes eredmény

A férjemmel mi sosem tartoztunk azok közé az emberek közé akik nagyon nagy költségvetéssel tudnak bármibe is belefogni. Mi is eldöntöttük persze hogy veszünk egy kis házat vidéken és felújítjuk, azonban már a kezdetekkor tudtuk, hogy nem egy feladatot nem szakemberekkel fogunk végeztetni, hanem bizony mi magunk fogjuk megoldani. A festés például nem tűnt annyira megoldhatatlan munkának, hogy ne tudjuk ketten megcsinálni a férjemmel és a burkolás sem volt sokkal másabb számunkra, így pedig mindkettőt magunknak írtuk be a kis táblázatunkba. Persze aztán gyorsan rájöttünk, amikor a gázszerelő és a vízvezeték szerelő után magunk maradtunk a lakásban, hogy egyrészt persze utána néztünk hogy mit hogyan kellene elindítani és hogy mondjuk a burkolás feladatának hogyan fogjunk neki, vagy hogy a faljavítás talán az egyik legfontosabb feladata a festés munkálatainak, szerszámunk azonban nem igazán volt ezekhez sajnos.

Hihetetlen gyors keresésbe kezdtünk tehát, és olyan barkács bolt segítségét kutattuk, akik nem csak jó áron kínálnak eszközöket és szerszámokat, hanem tanácsokkal és javaslatokkal is el tudnak bennünket látni, na és persze nem borítja ki őket, hogy igazából nem vagyunk szakemberek és nem is értünk sem a festés, sem a burkolás feladatához, mégis bevállaljuk, és mégis meg fogjuk oldani. Aztán rátaláltunk a fabrikshop csapatára, ahonnan a legjobb társunk a feladatok ellátásához egy zsiráf csiszoló lett. A segítségével iszonyatosan gyorsan és hihetetlen szépen le tudtuk csiszolni a falat, aztán pedig a festés csak gyerekjáték lett.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha valóban profi barkács bolt segítségére van szüksége, olyan szakemberekre, akik tudják hogy mit árulnak, tudják pontosan, hogy egy-egy termék vagy gép között mi a különbség és tökéletes ajánlást és javaslatot tudnak tenni, hogy ki mit válasszon és mivel kezdjen neki a munkának. Mindenki biztos lehet benne, hogy aki őket választja nem fog csalódni!

Leave a Comment