Előre akartunk kerülni a keresőben, de azt sem tudtam hogyan lehet

Van egy webshoppunk is a bolt mellett és gondoltam, hogy mennyire jó lenne, ha a google keresőben előrébb kerülnénk és minket találnának meg a konkurensek helyett. Persze tudom ez minden tulajdonosnak az álma, ezért nem egyszerű dolog, de azt sem tudtam, hogy mit csinálnjunk, mert nem igazán az én világom ez az egész ekereskedelem. Van egy webshoppunk, amit bérelünk egy cégtől és egy csomó jó termékünk amiket akik megtalálnak szinte azonnal meg is vesznek. A kérdés adott volt, hogyan találjanak meg minnél többen.

Előre akartunk kerülni a keresőben, de azt sem tudtam hogyan lehet

Egy volt kollégáom mondta, hogy nekik a keresőoptimalizálás önmagában nem hozott eredményeket kellett ellette a prémium linképítés is. Örülök, hogy hallgattam rá, mert akiket ajánlott egy nagyon szuper és segítőkész csapat. Már több, mint 8 hónapja dolgozunk együtt és igen komoly eredményeket értek el az oldalon. a Látogatottságunk nagyon sokszorosára növekedett, így a rendelések sem maradtak el. Egész nap csörög a telefon, vagy éppen a rendelések jönnek, ami a korábbiakban azért nem mindig volt így.

Szóval azt javaslom, hogyha te is hasonló helyzetben vagy akkor vágj bele mielőbb. Azért arra számítani kell, hogy idő amig a folyamat beindul. Persze az elején is látszik már némiképpen, hogy történik valami az oldallal, de az igazán látványos dolgok kb fél év után történnek majd meg. Ezt bele kell kalkulálni, de nem egy kivárhatatlan idő. Mi addig hirdettünk, hogy nöjjön a rendelésszám. Ma már hirdetni például egyáltalán nem szoktam, csak akkor ha egy termékből nagyon sokat sikerül beszereznem.

Leave a Comment