Életmentő segítség

Nőként az ember rengeteget hibázik, teljesen más területen természetesen mint a férfiak, hiszen mi leginkább az elektronikai dolgok terén, az autóhasználat vagy annak bármilyen ápolása terén szoktunk vészesebb problémákat ejteni. Én is ilyen vagyok sajnos, hihetetlen esetlen tudok lenni, hogy ha az autóról van szó például. Nem is értek hozzá és nem is igazán értem amit mondjuk a szervízben kérdeznek, éppen ezért tény ami tény, mindig a férjemet küldöm. A másik ilyen terület a telefonom és a számítógépem használata, ami azért nehezebb dolog, mert ehhez már a férjem sem ért annyira.

A munkahelyemen szoktam néha segítséget kérni a magán gépem használatához vagy karbantartásához is, de hát nyilván az ember szívességet nem igazán szeret kérni, így én is ritkán teszem, és az is tény, hogy sokszor megbeszéltük már számtalan emberrel, hogy szükség lenne biztonsági mentést csinálni a gépemen tárolt adatokról, de hát ez valahogy mindig elmaradt. Én nem csak a magán jellegű dolgokat szoktam a mac gépemen megoldani, hanem számtalan munkahelyi adat és információ van rajta, még ha szabály szerint ezt csak a céges laptopomon csinálhatnám is, mert hát kinek van arra kapacitása, hogy erre folyamatosan figyeljen. Amúgy is, a céges gépet sosem hozom el, nehogy valami baja legyen.

Most nemrég azonban betört a mac gépem kijelzője és nagyon gyorsan szükségem volt segítségre a kicseréléshez, és mac szerviz csapat után érdeklődtem, amikor kiderült, hogy azok, akikhez a telefonomat is hordom, és maximális szinten meg vagyok elégedve mindig a munkájukkal, az expertmobil.hu csapata vállal mac szerviz szolgáltatást is, így fel is kerestem őket, és nem is kellett csalódnom, hiszen ebben a problémámban is hatalmas és profi segítséget nyújtottak számomra. Életmentő segítséget kaptam, mint ahogyan azt már az iphone terén megszokhattam tőlük.

Leave a Comment