Egyszerű de nagyszerű

Létezik egy kis eszköz, amit minap fedeztem fel, és hatalmas lendülettel meg is rendeltem a neten. Ma kaptam kézhez, és az első kipróbálás alkalmával szerelmes is lettem belé. De kezdjük az elején. A minap beszélgettem az egyik barátnőmmel, aki ugyanazzal a problémával küzdött, mint én, tönkre ment a kedvenc magassarkúja a vezetéstől. Ő aztán elmesélte, hogy hallott valami heelgood nevű dologról, ami teljesen új, és állítólag pont arra jó, hogy a cipőket védi meg a vezetés közben a szőnyeg és kárpit okozta dörzsöléstől, sérülésektől. Ő maga nem nézett utána, mert gyűlöli a netes dolgokat. Egyáltalán nem szeret a gép előtt ülni. Viszont ő is sokat vezet.

Mindketten rendelkezünk két gyerekkel és számos dologgal, amit nap mint nap el kell intéznünk. Ovi, iskola, edzés, vásárlás, munka, egyéb intézni valók, gyerekek haza szállítsa, edzés, és még sorolhatnám mi minden tud beleférni egy nap leforgásába. Így tehát nem marad más, mint a vezetés. De az úgy tönkre teszi a cipők sarkát, hogy már én is az utóbbi időben inkább váltócipővel vezettem. Arra azonban nincs idő. Levenni, felvenni, egészen egyszerűen ez a városban kivitelezhetetlen. Maradt az, hogy kevésbé divatos cipőben vezettem. Ez azonban már meghatározza az aznapi szettet öltözékben is. Ezt persze sokszor nem teheti meg az ember. De magassarkút venni is és találni is nagyon nehéz, ezért nyilván mindenféle jóval próbálkozik az ember.

Most azonban kibontottam ezt a csodát, feltettem a cipőmre, és azt kell mondanom, egészen egyszerűen fantasztikus. Mágikus segítséget nyújt a mindennapok levezényléséhez. Rendeltem gyorsan a barátnőmnek is. Pár nap és meg is kapja. Azt gondolom imába fogja foglalni a nevemet. Meg a sajátját is, mert az ilyen ötletek valahogy mindig tőle érkeznek hozzám. Így már bátran vezethetünk nap mint nap akár a kedvenc, legszebb magassarkú cipőnkben is.

Leave a Comment