Egy tökéletes ajándék

Nemrég volt a névnapom, és én megmondom őszintén nem igazán szeretem ha ünnepelnek engem, vagy ajándékot kapok, sokkal de sokkal jobban szeretek bárkinek ajándékot adni én magam. Nem nagyon tudok mit kezdeni a helyzettel és az a fajta izgulás ami az ajándék körül van nem igazán a kedvencem. Mert ha nem tetszik vagy nem pont olyat vettem volna, akkor lelkiismeret furdalásom van, és néha tudatosan figyelni kell, hogy használjak egy-két dolgot, hogy mondjuk felvegyem a barátnőmtől kapott nyakláncot, ha vele találkozok, hogy ne érezze magát rosszul, hogy azt lássa tetszik amit választott részemre. Nem szeretem ezt és nagyon sok energiát visz el tőlem. Rettegek ezért már ha ajándékot kell kapnom.

Nemrég azonban a kollégáim megleptek, és hihetetlen jól sült el a dolog. Nagyon sokat panaszkodtam ugyanis nekik hogy egy ipad tok kellene a gépemre, mert nagyon félek, hogy ha leesik, vagy bármi történik vele akkor tönkre megy a gépem, de nem találok sehol olyat ami minőségében is jó lenne és még szép is lenne, hogy ne vegye el az eszköz szépségét. Tényleg mindenhol vállalhatatlan tokokra bukkantam és egyiket se tudtam jó szívvel megvenni.

A kollégáim viszont találtak nekem egyet a névnapomra az ipadtokok.hu oldalon. Hihetetlen szép színe van ennek a toknak, körülbelül a kedvenc színem – nyilván nem véletlen esett erre a választás – és mindemellett nagyon jó anyaga van, tehát a védelmi funkciókat is maximálisan ellátja. Na ennek az ajándéknak tényleg nagyon örültem, mert igazán figyelmes és hasznos is, és meg is lepődtem rajta. Talán ez volt életem egyik legszebb és legjobb, leghasznosabb meglepetése. Egy tökéletes ajándék.

Leave a Comment