Az én kedvenceim

Aki ismer engem, az jól tudja, hogy nő létemre, utálok vásárolni, nem szeretek plázázni, és a legjobban azt gyűlölöm, ha valamit hirtelen venni kell, mert szükség van rá, hiszen azt tuti nem fogok találni és kapni, vért kell izzadnom azért, hogy valahogy meg tudjam oldani. Ha mégis vásárolni kell mennem, azt mindig édesanyámmal teszem, és több süti és kávé fogy közben, mint ahány boltba bemegyünk. Nagyon élvezem ezeket a napokat, így a vásárlást is ki lehet bírni, mondjuk az igazság az, hogy annyira szeretem édesanyámat, hogy vele bármit öröm csinálnom.

Egyetlen dolgot azonban nem viselek el, vagy inkább úgy mondom, nagyon fontos nekem, hogy szépen kommunikáljanak velünk. Ebbe beletartozik az is, hogy foglalkozzanak velünk, de ne érezzem kellemetlennek és nyomulónak, és hát ne legyenek bunkók, mert azt ki nem állhatom.

Legutóbb például a telefonszervízzel voltam úgy, hogy bementem, és mivel ajánlották őket, tudtam, hogy biztosan jó szakemberek dolgoznak ott, de egyrészt a vállalási idő is nagyon-nagyon magas volt nekem, másrészt pedig annyira bunkók voltak, olyan csúnyán kommunikáltak nem csak velem, hanem mindegyik ügyféllel, hogy én bizony sarkon is fordultam. Amikor rám következett volna a sor megköszöntem a lehetőséget és elmondtam, hogy emellett a stílus mellett én inkább úgy döntök, hogy mást választok.

És ez mennyire jó döntésnek bizonyult, mert ekkor találtam rá https://xiaomiszervizshop.hu/ csapatára, akik nem csak kedvesek, de maximális profizmussal dolgoznak, és még a szerviz árak tekintetében is nagyon kedvező ajánlatokat adnak. Hihetetlen öröm volt nekem, hogy rájöttem, véletlenek ebben a témában sincsenek, mert bizony így, hogy tovább mentem, egy sokkal jobb hangulatú csapatot találtam, akik sokkal ügyesebbek és profibbak, és még azt hiszem olcsóbbak is az előző helynél. Ők lettek a kedvenceim. Mostanság mindenkinek róluk beszélek.

Leave a Comment