A legfontosabb számomra

Amikor az ember elé letérdel a párja és egy gyűrű kíséretében felteszi számára élete talán egyik legnagyobb kérdését, hogy kívánja-e összekötni az életüket, akkor bizonyára rengeteg minden lepereg a gondolataiban, és talán kicsit meg is rémiszti a helyzet, mert hát egy nagyon nagy döntést kell ott és abban a pillanatban meghoznia, de amikor mindez letisztul, hatalmas mosollyal és örömkönnyekkel az arcán kimondja a boldog igent, és hatalmas öröm szökik a szívébe.

Persze másnap már nagy lendülettel kezd neki az esküvő szervezésnek. Dátumokat keresgél, időt jósol egy évre előre, és még sorolhatnám, legalábbis én így tettem. Mindennek azonnal neki láttam, hiszen hatalmas volt bennem a lendület és az öröm. Az viszont tény, hogy elég gyorsan kialakult bennem egy kemény vélemény és vonal, hogy mi az amit szeretnék, mi az amit biztosan nem szeretnék és mik számomra azok a pontok, amik a legnagyobb súllyal számítanak a szervezés kapcsán.

Nekem például mindegy volt, hogy zenekar vagy dj jön zenét szolgáltatni, de nagyon fontos volt, hogy az esküvő fotózás feladatára olyan embert találjunk, aki nem csak jó fotós és tökéletes képeket tud készíteni technikailag, hanem aki emberileg nagyon közel tud hozzánk kerülni, hogy jól érezzük magunkat a fotózás során a társaságában, és aki képes a pillanatok megható vagy épp vicces, emelkedett vagy kicsit szomorkás érzéseit vissza adni a képeken. Azt gondolom, hogy meg is találtam a megfelelő embert, és már alig várom, hogy jövőre felébredjek azon a bizonyos napon, amikor hófehér ruhában odasétálok az oltár elé és kimondom a boldogító igen. A fotók már biztosan nagyon jól fognak sikerülni. Minden mást pedig maximálisan meg lehet oldani, ha épp félre siklik valami.

Leave a Comment