A keresztfiam vágya

Az ember számára a család gyermekei mindig különleges személyek lesznek, és ez teljesen így is van rendben. Azt gondolom, hogy a gyerekek is mindig jobban viselkednek kicsit a családtagokkal, mint a szülőkkel, és bizony jobban el is vannak kényeztetve.

Amióta keresztszülő lettem már a bőrömön is egészen jól érzem ezt. A hét év leforgása alatt már minden formáját megjártam a keresztszülőségnek. Aggódtam, ha beteg volt, vettem úgy ajándékot, hogy imádkoztam közben, hogy a szülők ne verjenek érte agyon, voltam óvodai ballagáson, iskolai évnyitón és számos sport eseményen, mert hogy igen kedveli a sportok űzését a keresztgyermekem. Olyannyira, hogy ma már egy egészen komoly edzéstervvel rendelkező, folyamatos terhelést nyújtó és eredményeket követelő csapatban kezdett el jéghokizni. Természetesen minden egyes meccsen ott izgulunk a lelátón, már számos molinó és egyéb szurkoló kellék van a birtokunkban, aminek a lényege, hogy ő érezze, büszkék vagyunk rá, nagyon drukkolunk neki, nagyon ügyes és bármire képes.

Valamelyik nap azonban azt láttam rajta, hogy egy viszonylag nagy amerikai játékos pulóverét nézegetve vágy csillant meg a szemében. Nem mondta, hogy de jó lenne neki is valami hasonló, de láttam rajta, hogy igencsak örülne neki, és hatalmas erőt és lendületet adna számára.

Éppen ezért felkerestem az ajandekozd.hu csapatát, akik már számos alkalommal segítettek nekem egyedi termékek előállításában, és megkértem őket, hogy segítsenek nekem kialakítani valami hasonló ajándékot egy egyedi pulóver formájában. Ők természetesen azonnal munkához is láttak, és az eredmény egy nagyon gyönyörű, hófehér alapon hímzett, egyedi pulóver lett. Azt hiszem a keresztgyerekem egészen egyszerűen odáig lesz és vissza, és azt is gondolom, hogy nem kevés munka áll a csapat házához, mert biztosan más gyerekek is szeretnének majd ilyen csodát hordani a felkészülés során vagy a meccsek előtt és után.

Leave a Comment