A feleségem meglepetése

Közel öt éve, hogy úgy döntöttünk a feleségemmel, aki gyerekkora óta profi szinten lovagol, hogy alapítunk egy iskolát, ahol a gyerekek már egészen kicsi kortól kezdve el tudják sajátítani a lovakkal való bánásmódot, a lovaglás helyes technikáját, és ha azt szeretnék, akkor a versenyeken is kipróbálhatják magukat, legalábbis indítunk egy idő után egy verseny kurzust is. Tartunk bérlovaglást is, egy egészen nagy istállóban elfér jó pár lovacska, akik biztonságban és jó körülmények között el tudnak lenni nálunk a birtokon.

Ahogy beérkezünk az iskola területére, a birtok területére, a fő ház előtt van egy hatalmas terület, amit szerettem volna mindig is megcsinálni egy gyönyörű kertnek, parkos környezettel, kis padokkal, kiülőkkel, hogy ha valaki vár a gyerekre mondjuk nyáron, akkor itt kint is el tudja ütni az időt, sétálhasson és csodálhassa a kertet. A kertészeti résszel nincs is gond, mivel nekem az én szakmám kertész, viszont nyilván az első időkben a kialakításra és az iskola felépítésére kellett koncentrálni. Most már minden teljesen sínen van, az iskola jól működik és mindenki tudja mi a dolga. Én most már nyugodtan koncentrálhatok a kertépítésre, amit persze meglepetésként szántam a feleségemnek.

Az egyik nap így elmentem és elkezdtem összevásárolni minden olyan dolgot, ami ehhez kelleni fog. Elsőként az Odisys munkatársait kerestem fel, hiszen már számos gépet vásároltunk tőlük, ezért betérve megnéztem a kerti traktor kínálatukat, és ki is választottam azt, ami nekem megfelelő lesz, mert bár rengeteg minden megvan már a birtokon, egy ilyen még hiánycikk volt. Aztán persze meglátogattam egy kertészetet és összeszedtem mindent, amire szükségem van. Másnap ki is szállították, és elkezdhettem a munkát. A feleségem nagyon meglepődött, és nagyon örült. Azt mondta, legalább olyan meglepetés és érzés volt neki ez a kis ajándék, mint az, amikor letérdeltem elé és megkértem a kezét egy átlagos napon, váratlanul. Azt gondolom, jól sikerült a meglepetés.

Leave a Comment